Annet Daems: De Noord-Italiaanse keuken – 24 mei

Je host Annet neemt je tijdens de workshop mee in een trip door Italië waarbij je allemaal nieuwe weetjes opsteekt over het land en z’n keuken. Voel, eet en beleef het ambachtelijke en pure van Italië.

De Noord Italiaanse Keuken

De zeer rijke Noord-Italiaanse keuken is een mekka voor fijnproevers. Het gebied koestert een groot arsenaal aan kwaliteitsproducten maar z’n inwoners weten ook hoe je met weinig voedsel eveneens iets lekkers tovert. Originele experimenten en improvisaties kleuren er de keuken. In deze workshop nemen we de proef op de som en maken we enkele unieke creaties op basis van mooie en kwaliteitsvolle ingrediënten.

Menu

WAT MAAKT DEZE WORKSHOP UNPLUGGED?
Deze workshop is als een ontdekkingsreis, waar jullie niet alleen volgen, maar ook actief betrokken worden. Vergeet de klassieke ‘kookworkshop’: hier staan jullie centraal en zullen jullie uitgedaagd worden om te experimenteren en samen te werken.

Locatie

Bij mooi weer eten we buiten op het prachtige domein, beschermd van zon of regen. Een mooi gedecoreerde en rijk gevulde, lange tafel prijkt in de feeërieke tuin. Hoe smaakt wat jij en je medecursisten maakten? Het is een beleving die alle zintuigen zal aanspreken en waarbij plezier en gezelligheid troef zijn.

Wie is Annet?

Mijn naam is Annet. Levensgenieter, moeder, dol op Italië en als foodliefhebber gepassioneerd door koken, eten en drinken. Ik hou van de authentieke en pure keuken, want minder is meer. Ik geniet met volle teugen van alles wat ik doe en dat uit zich in de gewone, kleine dingen.