Annet Daems: De Zuid-Italiaanse keuken – 8 juni

Je host Annet neemt je tijdens de workshop mee in een trip door Italië waarbij je allemaal nieuwe weetjes opsteekt over het land en z’n keuken. Voel, eet en beleef het ambachtelijke en pure van Italië.

De Zuid Italiaanse Keuken

De typisch Zuid-Italiaanse mediterrane keuken bestaat uit heel veel zonovergoten groenten, pasta, vleesgerechten en vis. Deze keuken is eenvoudig, puur en ook bijzonder lekker. Ze is de vrucht van duizenden jaren culturele kruisbestuiving. De vele restaurants, bars en kiosken in het Zuiden pakken uit met een waaier van hartige en zoete specialiteiten. In de workshop Zuid-Italië maken we hieruit enkele toppers.

Menu

WAT MAAKT DEZE WORKSHOP UNPLUGGED?
Deze workshop is als een ontdekkingsreis, waar jullie niet alleen volgen, maar ook actief betrokken worden. Vergeet de klassieke ‘kookworkshop’: hier staan jullie centraal en zullen jullie uitgedaagd worden om te experimenteren en samen te werken.

Locatie

Bij mooi weer eten we buiten op het prachtige domein, beschermd van zon of regen. Een mooi gedecoreerde en rijk gevulde, lange tafel prijkt in de feeërieke tuin. Hoe smaakt wat jij en je medecursisten maakten? Het is een beleving die alle zintuigen zal aanspreken en waarbij plezier en gezelligheid troef zijn.

Wie is Annet?

Mijn naam is Annet. Levensgenieter, moeder, dol op Italië en als foodliefhebber gepassioneerd door koken, eten en drinken. Ik hou van de authentieke en pure keuken, want minder is meer. Ik geniet met volle teugen van alles wat ik doe en dat uit zich in de gewone, kleine dingen.