Koken met Pam: Paella Valenciana – 2 juni

Onder leiding van chefs Pamela & Mario, zal je worden geleid door elke stap van de iconische Paella Valenciana, van het selecteren van de beste ingrediënten tot het perfectioneren van de kenmerkende smaken en texturen.

Paella Valenciana

Stap binnen in de betoverende wereld van de Spaanse keuken en leer de geheimen kennen achter het bereiden van de iconische Paella Valenciana. Of je nu een doorgewinterde foodie bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en smakelijke ervaring, deze hands-on workshop is geschikt voor iedereen die van goed eten en gezelligheid houdt.

Wat mag je verwachten?

WAT MAAKT DEZE WORKSHOP UNPLUGGED?
Deze workshop is als een ontdekkingsreis, waar jullie niet alleen volgen, maar ook actief betrokken worden. Vergeet de klassieke ‘kookworkshop’: hier staan jullie centraal en zullen jullie uitgedaagd worden om te experimenteren en samen te werken.

Locatie

Bij mooi weer eten we buiten op het prachtige domein, beschermd van zon of regen. Een mooi gedecoreerde en rijk gevulde, lange tafel prijkt in de feeërieke tuin. Hoe smaakt wat jij en je medecursisten maakten? Het is een beleving die alle zintuigen zal aanspreken en waarbij plezier en gezelligheid troef zijn.

Wie is PAM?

Van jongs af aan voelde ik me al thuis in de keuken. Niks zo leuk als een glimlach op het gezicht van familie of vrienden toveren na het eten van een eigen creatie. Als self-taught chef heb ik mezelf alles geleerd wat ik weet over koken en op 1 oktober 2022 heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn bijberoep te maken. Ik heb altijd al geweten dat werken met eten mijn ding was en nu kan ik dit nog meer tot uiting laten komen door mensen te laten genieten van mijn culinaire creaties.