Onder leiding van chefs Pamela & Mario, zal je worden geleid door elke stap van de iconische Paella Valenciana, van het selecteren van de beste ingrediënten tot het perfectioneren van de kenmerkende smaken en texturen.
- Zondag 2 juni: 16u00 - 20u30 / €115
Paella Valenciana
Wat mag je verwachten?
- Huisgemaakte Sangria en bites
- Kook-gerelateerde technische proef 🙂
- Stapsgewijze uitleg en bereiding
- Gezellige afsluiter aan een kampvuur
- All-in drinks
- Alle benodigdheden gaande van kookgerei, kookschort tot verse ingrediënten
WAT MAAKT DEZE WORKSHOP UNPLUGGED?
Deze workshop is als een ontdekkingsreis, waar jullie niet alleen volgen, maar ook actief betrokken worden. Vergeet de klassieke ‘kookworkshop’: hier staan jullie centraal en zullen jullie uitgedaagd worden om te experimenteren en samen te werken.
- 16:00 We verwelkomen jullie met een heerlijk aperitief en enkele Spaanse bites
- 16:30 Technische proef om je Spaanse kookvaardigheden te tonen
- 17:30 Start van de paella bereiding
- 19:30 Koffie aan het kampvuur!
- 21:30 Afsluit
Locatie
In het midden van de natuur op de Groenhoeve:
Cauwenberglei 46, 2243 Pulle (Zandhoven)
Bij mooi weer eten we buiten op het prachtige domein, beschermd van zon of regen. Een mooi gedecoreerde en rijk gevulde, lange tafel prijkt in de feeërieke tuin. Hoe smaakt wat jij en je medecursisten maakten? Het is een beleving die alle zintuigen zal aanspreken en waarbij plezier en gezelligheid troef zijn.
Wie is PAM?
Van jongs af aan voelde ik me al thuis in de keuken. Niks zo leuk als een glimlach op het gezicht van familie of vrienden toveren na het eten van een eigen creatie. Als self-taught chef heb ik mezelf alles geleerd wat ik weet over koken en op 1 oktober 2022 heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn bijberoep te maken. Ik heb altijd al geweten dat werken met eten mijn ding was en nu kan ik dit nog meer tot uiting laten komen door mensen te laten genieten van mijn culinaire creaties.
- Zondag 2 juni: 16u00 - 20u30 / €115