VAN ’N BIKE POP-UP CAMPSITE

23-24-25 september 2022

Onder het motto “Uitstel is geen afstel” willen wij ons 5+1 jarig bestaan vieren, tesamen met onze klanten!

Van vrijdag 23 september t.e.m. zondag 25 september kan je 5+1 jaar Van ’n Bike met ons meevieren. Beschik je over een camper met Van ’n Bike systeem? Dan ben je welkom op onze Van ’n Bike pop-up Campsite. We hebben plaats voor 30 campers, te midden in de natuur.

Waar is de pop-up campsite?

Te midden in de natuur op doe-mee-boerderij ’t Groenhof.
Cauwenberglei 46, 2243 Pulle (Zandhoven)

Wat mag je verwachten?

Met een camper ben je superflexibel, daarom willen we jullie tijdens het weekend geen strak programma opleggen. Je mag komen en gaan wanneer je wil, maar we zouden het natuurlijk wel fijn vinden om er tezamen een leuke driedaagse uitstap van de maken. Ook voor de activiteiten ben je vrij om deel te nemen of niet.

Wij stellen alvast het volgende programma ter beschikking.

Programma

De "Goodie BAG"

Speciaal voor onze verjaardag hebben we voor elke camper inschrijving een “GOODIE BAG” samengesteld. Deze bevat leuke gadgets en verrassingen van onze partners. Bovendien verloten we op zaterdag (tijdens de BBQ) maar liefst drie exclusieve retro fietsjes onder de deelnemers.

Onze partners

Veelgestelde vragen

Om ons 5+1 jarig bestaan te vieren hebben we een toplocatie afgehuurd die we volledig ter beschikking hebben voor ons 5+1 jarig feest. De locatie stellen we gratis ter beschikking voor maximaal 30 campers met een Van ’n Bike systeem. Daar bovenop geven we een fikste korting op de BBQ van zaterdag, zodat we een pakket prijs kunnen aanbieden van 35 EUR per persoon voor het volledige weekend.

  • Staanplaats voor 3 dagen  (2 overnachtingen) inclusief kwalitatieve BBQ:
  • Aperitief aangeboden door Van ’n Bike
  • Goodie Bag met (een 10-tal) leuke gadgets van onze partners
  • Alle activiteiten zijn inbegrepen.
  • Deelname aan het ontbijt op zondagmorgen, spek met eieren: 16 EUR/per persoon

De campsite voorziet enkel de plaats om te kamperen ter plaatse. Er is geen aansluiting op electriciteit of water aanwezig. Het chemisch toilet kan niet gereinigd worden, maar er zijn wel voldoende toiletten aanwezig op ’t Groenhof.

Vanaf 10u verwachten we dat de rust op de campsite heerst. Het is uiteraard toegelaten met vrienden gezellig na te praten, maar muziek via versterkte luidsprekers is uit den boze.